Denaj: Bashkëpunime potenciale në bujqësi dhe agroturizëm me Çekinë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj priti delegacionin e përfaqësuesve të lartë të Dhomës së Senatit të Parlamentit të Republikës Çeke

Balla pret ambasadorin çek: Bashkëpunim në çështjet e sigurisë publike

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla priti në një takim ambasadorin e Republikës së Çekisë, Karel Urban.

Presidenti Duka priti në një takim pune Ambasadorin e Republikës Çeke në Shqipëri, Karel Urban

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka priti sot në një takim pune Ambasadorin e Republikës Çeke në Shqipëri, Karel Urban.