Muzhaqi: Shkëmbime rinore me Bashkimin për Mesdheun dhe Egjiptin

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi gjatë vizitës në Spanjë
zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit për Mesdheun Nasser Kamel dhe Zv/Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit për Mesdheun, John Paul Grech.