Përmbushja e rekomandimeve të Komitetit kundër Torturës të KiE-së, Bushka takon Gulia Re

Kryetarja e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka, u takua sot me shefen e Zyrës së Këshillit të Evropës (KiE) në Shqipëri, Gulia Re.