Yuri Kim uron Holta Zaçajn: Suksese, për të forcuar integritetin dhe pavarësinë e Gjykatës!

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, ka uruar Holta Zaçajn për zgjedhjen e saj në krye të Gjykatës Kushtetuese.

Holta Zaçaj bën betimin si anëtare e Gjykatës Kushtetuese

U zhvillua sot në Presidencë ceremonia e betimit e anëtarës së Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj.

Yuri Kim takim me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese: Jepni vendime me integritet dhe pavarësi

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri, Yuri Kim, ka zhvilluar një takim me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese