Peleshi: Forca Detare shqiptare dërgon anijen e dytë në operacionet e NATO-s

Forca Detare shqiptare dërgon anijen e dytë në operacionet e NATO-s.

Peleshi: Anija “Butrinti” kap gomonen me 34 emigrantë në Egje

Forca Detare Shqiptare dhe anija “Butrinti” vijojnë kontributin e tyre në Egje, në sigurimin e ujërave territorialë të Aleancës.