“Forbes España”: Shqipëria mes destinacioneve të preferuara ndërkombëtare të spanjollëve këtë verë

Destinacioni shqiptar është kthyer në trend vitet e fundit dhe itinerari i tij është bërë më i popullarizuar duke kryesuar në listën e udhëtimeve evropiane.