Liri Belishova: Ja anët më negative të Enver Hoxhës!

Liri Belishova, anëtare e Byrosë Politike deri në vitin 1961, u dënua nga Enver Hoxha, duke përfunduar burgjeve dhe internimeve

Savo Zllatiç, i besuari i Titos në “lojën” kundër Enver Hoxhës për të vendosur dinarin në Shqipëri

“Marshalli” Tito e kishte skicua Shqipërinë, si vendi i shtatë Federatës së Republikës Jugosllave.

Pse Koçi Xoxe e urrente Enver Hoxhën!

Rrëfimet e shkrimtarit Petro Marko, ish-luftëtari i Brigadave Internacionaliste në Luftën e Spanjës dhe i Tiranës.