Wisner, vizitë në Bulqizë: USAID mbështet fuqizimin e komuniteteve vendore

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës amerikane në Tiranë, David Wisner dhe stafi i ambasadës vizituan Bulqizën ku u takuan me ambientalistë të rinj nga Shoqata e Natyrës dhe Turizmit Bulqizë

Kontrolli i investimeve, Wisner: SHBA e angazhuar për të rritur sigurinë dhe begatinë në rajon

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës amerikane në Tiranë, David Wisner foli në një tryezë të rrumbullakët mbi mekanizmat e kontrollit të investimeve, ku morën pjesë deputetët Eduard Shalsi dhe Jorida Tabaku, si dhe përfaqësues nga Programi për Zhvillimin e Ligjit Tregtar (CLDP), Programi për Kontrollin e Eksporteve dhe Sigurinë Kufitare (EXBS) dhe Byroja e Departamentit të Shtetit për Çështjet Ekonomike.

Wisner në shkollën “Holberton”: Po trajnon gjeneratën e ardhshme të profesionistëve të IT

I Ngarkuari me Punë David Wisner u takua me studentë, ish-studentë dhe drejtues të shkollës së shkencave kompjuterike “Holberton”

Wisner në Kukës: Presim përparim për hidrocentralin e Skavicës

I Ngarkuari me Punë në ambasadën e SHBA-ve në Tiranë, David Wisner dhe stafi i ambasadës vizituan sot Kukësin

Inaugurohet Qendra Kombëtare e Pritjes për Viktimat e Trafikimit

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Albana Koçiu, së bashku me Të ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA, David Wisner, morën pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Qendrës Kombëtare të Pritjes për Viktimat e Trafikimit

Wisner: Ambasada e SHBA mbështet gazetarinë investigative

Në nder të Ditës Botërore të Shtypit, I Ngarkuari me Punë i Ambasadës së SHBA, David Wisner priti një grup gazetarësh dhe përfaqësues të OJQ-ve të medias nga e gjithë Shqipëria.

Shqipëria në NATO, një histori suksesi!

Fjala e mbajtur në Konferencën me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Wisner: Shqipëria, angazhim për të përmbushur detyrimet e NATO-s

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin kryeministri Edi Rama, i Ngarkuari me Punë i ambasadës së SHBA-së në Tiranë, David Wisner dhe kryetari i AIIS Albert Rakipi.

Wisner: E ardhmja e Shqipërisë nuk është tek njerëzit e përfshirë në korrupsion

I ngarkuari me punë i Shteteve të Bashkuara në Tiranë, David Wisner në një intervistë për “Zërin e Amerikës”, deklaroi sot se e ardhmja e Shqipërisë nuk qëndron tek njerëzit e përfshirë në korrupsion.

Wisner: Qofshin historitë e Shqipërisë dritë për ata që mbeten në errësirën e tiranisë

Aktiviteti riafirmoi angazhimin e përbashkët për paqen, lirinë dhe sigurinë.