“Things take time” – “Gjërat marrin kohë”

Në COD u hap ekspozita e 5 artistëve ndërkombëtarë, Alex Majoli, Carl De Keyzer, Enri Canaj, Martin Parr dhe Nicos Economopoulos, të cilët kanë pasqyruar Shqipërinë mes viteve 1991-2010.

“Artivizim për një transformim social të përgjegjshëm”

Qendra për Hapje dhe Dialog dhe Instituti Italian i Kulturës prezantuan ekspozitën e mjeshtrit ndërkombëtar Michelangelo Pistoletto

Ambasadori Atay pret Presidentin e International Watercolors Society, Atanur Dogan

Ambasadori i Turqisë në Shqipëri, Tayyar Kağan Atay, priti piktorët turq Atanur Dogan dhe Levent Oyluçtarhan.

Hajdar Alijev, presidenti që krijoi Azerbajxhanin modern!

Jeta dhe veprimtaria e ish-Presidentit Hajdar Alijev janë pjesë e rëndësishme e historisë së shtetit të Azerbajxhanit

“Tingujt e pranverës” në Ambasadën Gjermane

Koncerti i nxënësve të Liceut Artistik “Jordan Misja”, i zhvilluar në Sallën e Ambasadës Gjermane në Shqipëri.

Nazmi Hoxha, piktori i ëndrrave

Artisti tropojan me banim në SHBA hap ekspozitë në COD: “Dreams within a dream”. Kuratore është Eridana Çano.

Muaji i Shenjtë i Ramazanit, TIKA shtron iftar në Tiranë

Në iftarin e organizuar në Hotel “Tirana International” ishin të pranishëm përfaqësues të institucioneve turke dhe shqiptare

UNYT Press promovon librin “Historia e letërsisë turke në Ballkan-nga fillesat deri sot”

“Historia e letërsisë turke në Ballkan-nga fillesat deri sot” nga prof. dr. Mustafa Isen dhe prof. dr. Tuba Durmuş

Promovohet libri “Xi Jinping: Qeverisja e Kinës”, në gjuhën shqipe

Kjo vepër është botuar në katër vëllime dhe 41 gjuhë të ndryshme. Është shpërndarë në më shumë se 180 vende

Bullgaria me shumë miq në Tiranë!

Ambasada e Bullgarisë në Shqipëri dha një pritje zyrtare me rastin e Festës Kombëtare të vendit të saj.