Raporti i UNESCO-s, Gonxhja: Plani i Integruar i Menaxhimit, bazë e shkëlqyer për të ardhmen e administrimit të Butrintit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagoi sot ndaj debatit publik të zhvilluar në lidhje me raportin e UNESCO-s për Butrintin

Plani i menaxhimit të Butrintit, Gonxhja: Kryefjalë do të jetë transparenca dhe gjithëpërfshirja

Ministri i Ekonomisë, Inovacionit dhe Kulturës, Blendi Gonxhja: Do të ketë në vëmendje maksimale miradministrimin

Qyteti antik i Butrintit ka zënë faqet kryesore të revistës prestigjioze “Archeo”.

Qyteti antik i Butrintit ka zënë faqet kryesore të revistës prestigjioze “Archeo”.