Thesari i fshehur!

I lumtur është ai që perpiqet ta gjej kete thesar të fshehur që e ka emrin Zot.

Kodet që na mundojnë!

Syri e ndanë dritën në shtatë ngjyra, goja e harmonizon të folurin me shtatë zanore…

Ushqimet që hamë kanë ndikim në moralin tonë

Përvoja na dëshmon që edhe ushqime të ndryshme kanë ndikim në aftësitë mendore dhe shpirtërore të njeriut.

Drita dhe dashuria kanë thelbin dhe kuptimin e kësaj bote!

Në këtë epokë ku errësira po pushton dritën, le të ndezim sa më shumë qirinj dashurie dhe mirësie për ta mbajtur dritën hyjnore të ndezur dhe ndriçuar në zemrat dhe mendjet e njerëzve.

Bujar Ramaj, vlonjati me pasaportë përmetare

Me rastin e 70-vjetorit – Ushtarak model. I këndshëm në bisedë. Demokrat në shpirt.

Ismail Kadare, rezatim i përhershëm në qiellin e letrave shqipe!

E falënderoj shumë dhe për qëndresën e tij si patriot i këtij vendi, nga ku kam marr këshilla të vleshme