Gazetari izraelit Larry Luxner, leksion për targat shqiptare në “Automotive Fair Albania”

Gazetari me banim në Izrael është shumë i apasionuar pas koleksionimit të targave nga vende të ndryshme të botës.

“Automotive Fair Albania”, adrenalinë, risi dhe spektakël!

Edicioni i II-të i Automotive Fair Albania rikthehet në Pallatin e Kongreseve, sheshi “Nënë Tereza”, sheshi “Italia”

Automotive Fair Albania: Risitë inovative në Edicionin e 2-të të Panairit Ndërkombëtar Automotiv

Automotive Fair Albania zhvilloi një takim me Ministrisë së Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes