Bushka: Avancimi i Reformës në Drejtësi, i rëndësishëm për eficiencën e gjyqësorit

Kryetarja e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka, zhvilloi një takim pune me dy bashkëraportuesit për Shqipërinë

Kryetarja e AMA-s, Krasniqi takim me Co-raporterët e KiE për Shqipërinë

Krasniqi iu ka prezantuar përfaqësuesve evropianë punën e AMA-s dhe rolin si ent rregullator në tregun mediatik në Shqipëri