Nënshkruhet marrëveshja për shtëpinë e re të Kolegjit të Europës në Tiranë

Marrëveshja u nënshkrua nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu, Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha dhe Rektorja e Kolegjit të Evropës, Federica Mogherini

Gonxhja: Bashkëpunimi me Universitetin e Tiranës, burim idesh dhe projektesh

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja takim me rektorin e Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha

Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane gjatë shekullit XX, në një botim nga Instituti i Historisë

Instituti i Historisë sapo ka publikuar në Tiranë vëllimin dygjuhësh me studime “Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane në shekullin XX”.