Aktivitet mbresëlënës në Greqi nga Shoqata “Emigranti” dhe Shkolla e Gjuhës Shqipe “Naim Frashëri”

Morën pjesë ambasadorja Luela Hajdaraga dhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, Joneda Dodaj

“IDAHOBIT 2023”, Hoxha: Bota është e bukur dhe e drejtë me të gjitha ngjyrat e saj

Ambasadorja e Shqipërisë në Bullgari në aktivitetin kushtuar Ditës Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë “IDAHOBIT 2023”

Albina dhe Familja Kelmendi surprizojnë publikun në Tel Aviv

Albina dhe Familja Kelmendi do të përfaqësojnë Shqipërinë në Eurovision 2023.

Nxënësit shqiptarë në Konferencën “Model of United Nations” në Athinë

Në emër të Ambasadës Shqiptare në Athinë, aktivitetin e ndoqi Joneda Dodaj, Oficere Koordinuese për Diasporën.

Studentët shqiptarë në ekspozitën e Artit “EMIS 2023” në Izrael

Bashkëpunimi ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit bazohet edhe në fushën e arsimit dhe multikulturalizmit.

Ambasadori Poda takon Ministrin e Shëndetësisë së Kroacisë, Vili Beros

Ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Riza Poda zhvilloi një takim pune me Ministrin e Shendetesise së Kroacisë, Vili Beros

Shqipëria hap ambasadë në Azerbajxhan

Qeveria ka vendosur në mbledhjen e Këshillit të Ministrave hapjen e ambasadës shqiptare në Baku.

Samiti Europian për Energjitë e Rinovueshme në Shqipëri, ambasadori Canaj pret CEO-n e ELNET, Emmanuel Navon

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, priti Drejtorin e Përgjithshëm të ELNET, Emmanuel Navon.

Dita e Zisë Kombëtare për viktimat e tërmetit, ambasada e Shqipërisë në Izrael ul flamurin në gjysmështizë

Qeveria Shqiptare e ka shpallur 13 shkurtin, ditë zie, në kujtim të atyre që humbën jetën në tragjedinë e tërmetit në kufirin Turqi-Siri.