“Komploti” i Ben Blushit vendos rekord në Panair

Beni të fut në botën e personazheve të tij. Bashkëjeton me ta, edhe pse ngjarja ndodh në vitin 2044!

“Sarah”, fantazia e ndezur e politikanëve!

Një libër për gra të lira dhe burra të vërtetë! Kjo është ajo që propozon romani “Sarah” i Alfred Pezës.

Rama: “Fan Noli” i ustait të madh të librave biografikë, Ilir Ikonomi

Kryeministri Edi Rama: Më në fund edhe maja e munguar në malin e letrave të shkruara për Fan Nolin

Botohet në italisht romani i Andreas Dushit, “Në besë të tatuazhit tënd”

Andreas Dushi është autor i tre romaneve: “Marrja e gjakut”, “Pragu i braktisjes” dhe “Në besë të tatuazhit tënd”

“Komploti”

Komploti përfundon me një tentativë të për grusht shteti, për ta kthyer Shqipërinë në një Afganistan të vogël në mes të Europës.

Pëllumb Kulla promovon në COD librat e tij

Për të përshëndetur, në festën e regjisorit dhe shkrimitarit mori pjesë edhe Kryeministri Edi Rama.

Bulëza

Kjo nostalgji të qëndronte akoma me grimcat që kishin ndenjur pak në jetën time!

E vërteta përtej brengës prokurore

“Brenga e prokurorit”, roman nga Ahmet Prençi.

Kadare dekorohet nga Macron me gradën “Oficeri i Madh i Legjionit të Nderit”

Macron i ka dorëzuar shkrimtarit të madh shqiptar Ismail Kadare dekoratën më të lartë të Republikës së Francës “Oficeri i Madh i Legjionit të Nderit”.

“Mëkati…” i shkrimtarit Luan Rama

Romani “Mëkati i Justinës” i shkrimtarit Luan Rama, është një prurje me shumë vlera për letërsinë shqiptare