Ambasadori Bushati paraqet kopjen e letrave kredenciale në SHBA

Ambasadori i caktuar i Shqipërisë në SHBA, Ervin Bushati, paraqiti kopjen e letrave kredenciale tek Shefi i Protokollit në detyrë në Departamentin e Shtetit z. Ethan Rosenzweig.


Ambasadori i caktuar i Shqipërisë në SHBA, Ervin Bushati, paraqiti kopjen e letrave kredenciale tek Shefi i Protokollit në detyrë në Departamentin e Shtetit z. Ethan Rosenzweig. Në takim mori pjesë edhe Drejtori i Rajonit z. Martin McDowell.

Pas urimeve të rastit dhe vlerësimeve për caktimin në këtë pozicion, ambasadori Bushati u informua në lidhje me takimin dhe prezantimin e Letrave kredenciale tek Presidenti i SHBA Joe Biden, i cili pritet të ndodhë në një kohë të afërt.

Ky takim shënon fillimin zyrtar të detyrës së ambasasorit të caktuar Ervin Bushati, me një axhendë të pasur prioritetesh për bashkëpunimin me SHBA në shumë fusha të interesit reciprok, përfshirë atë në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë, ekonomisë, energjisë, kulturës, arsimit me qëllim forcimin në vijëmësi të Partneritetit Strategjik Shqipëri-SHBA.

Ambasadori i caktuar Ervin Bushati paraqiti kopjen e letrave kredenciale tek Shefi i Protokollit në detyrë në…

Posted by Albanian Embassy to the US on Wednesday, August 30, 2023

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!