RadioFest nderon gazetarin Vangjel Sako me “Medaljen e Mirënjohjes”

Në Edicionin e 14-të u nderuan edhe Hivzi Krasniqi, Zana Dibra, Halil Gashi dhe Kastriot Shehdadi.

Ne e donim atdheun…

Ky tregim është shkëputur nga libri “Jeta në Pjatancë”, i gazetarit të ndjerë, Vangjel Sako.

Libri “Jeta në pjatancë” i Vangjel Sakos, një buqetë tregimesh i një vëzhguesi të mprehtë

Tregimet e tij janë një shembull i shkëlqyer i rritjes si njeri dhe si mendim duke u zhveshur nga ideologjitë e ngurta

Promovohet libri i gazetarit Vangjel Sako, “Jeta në Pjatancë”. Arjola: Përmbushëm amanetin e tij!

Promovimi i librit me tregime u bë, ditën e 64-vjetorit të lindjes së gazetarit të ndjerë.

“Jeta në Pjatancë”, botohet libri me tregime i gazetarit të ndjerë Vangjel Sako

Përurimi, më datë 6 gusht 2023, ora 10:00, në bibliotekën ‘Nermin Vlora’, Universiteti ‘Ismail Qemali’, Vlorë

Media në zi: Lamtumirë gazetari Vangjel Sako!

Sako punoi si reporter mes Fierit, Vlorës dhe Tiranës, në Radio “Valë e Kaltër”, TV Apollon dhe te gazeta “Sot”.