Rruga e pyllit

Nga “Misteri i hijeve”, botuar ne vitin 1993

“Vetë ke mbetë”

(E shkruar me këngën e artistes N. Pagarusha)

Paradoks!

(E jetuar)

Amaneti

Një telefonatë në orën e vonë dhe një zë i mekur si kujtim i varrosur në lëngatën e trarëve të shqepur, ma hoqi gjumin e natës si me dorë.

Ne e donim atdheun…

Ky tregim është shkëputur nga libri “Jeta në Pjatancë”, i gazetarit të ndjerë, Vangjel Sako.