“The Financial Times”: Ruajtja e natyrës së egër në Shqipëri nuk ka të bëjë vetëm me pamjen piktoreske

Në artikullin e fundit “Albania Untamed”, të botuar në “The Financial Times” shkruhet për peizazhin e paprekur, të egër dhe të bukur të lumit të Vjosës në vendin ballkanik,

“The Financial Times”: Shqipëria, eksploroni atraksionet e xhevahirit ballkanik

Media e madhe ndërkombëtare shkruan për turizmin në Shqipëri