Ditëlindja e Skënderbeut, Heroi Kombëtar i shqiptarëve

Sot, shënohen 619 vjet nga lindja e heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, një nga gjeneralët më të mëdhenj të kohës.

Skënderbeu ynë i madh, strategu i shekujve!

Skënderbeu është simboli i bashkimit tonë kombëtar e i ndërgjegjes sonë kombëtare

Rama: Ta njohim dhe vlerësojmë më mirë figurën e Skënderbeut!

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një bashkëbisedim me autorin Aurel Plasari dhe të rinj, në 555-vjetorin e vdekjes së Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.