Reforma zgjedhore, Gjiknuri dhe Alibeaj takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR

Bashkëkryetarët e Komisionit të Reformës Zgjedhore, Damian Gjiknuri dhe Enkelejd Alibeaj zhvilluan sot një takim me përfaqësues të OSBE/ODIHR.

Çuçi: Gati drafti për Reformën Zgjedhore, presim bashkëpunim nga opozita

Integrimi në Bashkimin Europian, ndryshimet ligjore në Drejtësi, Reforma Zgjedhore dhe emërimi i Avokatit të Popullit janë fokusi i Partisë Socialiste për sesionin e ri parlamentar.