Nikolla: Shqipëria dhe Sllovenia, partnere të besueshme

Nën drejtimin e Kryetares Lindita Nikolla, Kuvendi u mblodh sot në seancë të posaçme, gjatë së cilës Presidentja e Republikës së Sllovenisë, Nataša Pirc Musar, përshëndeti Kuvendin.

Musar: Shqipëria ka rezultate, integrimi në BE i mundshëm deri në vitin 2030

Presidentja e Sllovenisë, Nataša Pirc Musar theksoi sot në Tiranë se Sllovenia mbështet integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Begaj: Sllovenia mbështetje procesit të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian

Presidenti Begaj u prit sot në një vizitë zyrtare nga Presidentja e Sllovenisë, Nataša Pirc Musar