Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, Nikolla: Mira Murati dhe Laura Mersini-Houghton shembuj të shkëlqyer

Në Ditën Ndërkombëtare të Grave e Vajzave në Shkencë, Kryeparlamentarja Nikolla përshëndet shkencëtaret shqiptare me kontribute të shquara në shkencën botërore.

Mira Murati, “truri” i platformës revolucionare ChatGPT

E përditshmja amerikane “The New York Times”, artikull special për shqiptaren

Xhaçka bashkëdrejton takimin informal të Këshillit të Sigurimit të OKB

Në këtë takim do të mbajë fjalën edhe shqiptarja e njohur, Mira Murati

Mira Murati: Pse njerëzit nuk duhet të kenë frikë nga ChatGpt?

Mira Murati: Autoritetet na kanë bllokuar, por italianët e duan inteligjencën artificiale

Shqiptarja Mira Murati, “truri” i ChatGPT

Revista “Global Woman” ka shkruar një artikull për Muratin, si një grua e suksesshme