Kumbaro: Pika kufitare e Muriqanit, kartëvizitë dinjitoze e turizmit shqiptar!

Ministrja e Turizmit: Muriqani, portë e rëndësishme për hyrjen e turistëve që vijnë nga Kroacia, Mali i Zi apo Kosova

Kumbaro: Drejtoresha e UNESCO-s, e befasuar me Muzeun e Përgjimeve Sekrete “Shtëpia me gjethe”

Ministrja e Turizmit, Mirela Kumbaro dhe Drejtoresha e Përgjithshme të UNESCO-s, Audrey Azoulay, vizituan “Shtëpinë me gjethe”.