Muzhaqi: Së shpejti, federatë regbie në Shqipëri

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi priti të rinjtë, Xhino Drangu dhe Ilenia Kaso, për të diskutuar për një nga sportet më të veçantë në Shqipëri, atë të regbisë.

Muzhaqi: Emri i Shqipërisë po jehon nëpër botë falë sportistëve të talentuar

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi priti sot në një takim presidenten e Akademisë Olimpike të Ukrainës

Ministrja Muzhaqi takon Drejtorin Ekzekutiv të OBSH-së për Evropën, Robb Butler

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, zhvilloi një takim me Drejtorin Ekzekutiv të OBSH-së për Evropën, z. Robb Butler dhe përfaqësuesin e zyrës së OBSH-së në Shqipëri, z. Gerald Rockenschaub