Media franceze “Yourtopia”: Shqipëria – ndërthurje unike e plazheve dhe trashëgimisë së pasur historike

Të gjitha me një kosto të ulët, sipas revistës franceze të udhëtimeve “Yourtopia”.

“Je Papote”: Shqipëria ofron peizazhe të mahnitshme dhe të larmishme

Blogu francez i udhëtimeve  “Je Papote”: Shqipëria magjeps me bregdetin dhe kulturën e pasur mesdhetare

“Radio France”: Shqipëria, destinacioni turistik në trend dhe i lirë

Philippe Lefebvre shkruan në të përditshmen franceze “Radio France”.

Revista franceze “Grazia”: Shqipëria, një eksperiencë unike pa qenë e nevojshme të shpenzoni shumë!

Dallo Dramé shkruan në të përditshmen franceze “Grazia”: Gjirokastra, një qytet plot hijeshi që nuk e sheh çdo ditë

“Voyages et Tourisme”: Shqipëria destinacioni i mrekullueshëm që ndërthur historinë me natyrën

Vizitoni Gjirokastrën shkruan e përditshmja franceze “Voyages et Tourisme”.

“L’Est Républicain”: Arsyet pse duhet të vizitoni Shqipërinë

Shkruan Philippe Marcacci në të përditshmen franceze “L’Est Républicain”.

“Voyages et Tourisme”: Dhërmiu destinacioni ideal për një eksperiencë autentike në Shqipëri

Shqipëria është një nga destinacionet më të kërkuara evropiane për pushime të përballueshme, sipas revistës franceze të udhëtimeve “Voyages et Tourisme”.

Revista franceze: Liqeni i Ohrit, destinacion i paharrueshëm për adhuruesit e natyrës

“Air Info”: Liqeni i Ohrit është një nga liqenet më të vjetër në botë. Çfarë duhet të shihni rreth liqenit të Ohrit?

Revista franceze “Air Info”: Saranda, perla e turizmit shqiptar

Revista franceze e udhëtimeve “Air Info”: Ju ftojmë të eksploroni bregdetin e mrekullueshëm të Rivierës Shqiptare

“News Day Fr”: Vizitoni plazhet ‘parajsë’ në Rivierën Shqiptare

E përditshmja franceze “News.day Fr”: Përveç plazheve të shumta, vendi ofron edhe peizazhe piktoreske dhe qytete turistike