Blerta Kambo, “Man of the castle”

COD e nisi sezonin për vitin 2024 me çeljen e ekspozitës bashkëkohore “Man of the castle” nga artistja Blerta Kambo

Rama: Agjërim të pranuar besimtarëve në ditën e fundit të muajit të bekuar

Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama shtruan mbrëmjen e djeshme një darkë iftari në muajin e shenjtë të Ramazanit

Edi Rama: Prizreni të jep përherë një kënaqësi të posaçme!

Kryeministri, së bashku edhe me bashkëshorten e tij dhe djalin kanë vizituar qytetin e Prizrenit, në Kosovë