Karta e Studentit edhe në Bashkinë e Kamzës, Manastirliu: Shërbime falas për studentët e Universitetit Bujqësor

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë së Kamzës Rakip Suli nënshkruan marrëveshjen për implementimin e Kartës së Studentit

Karta e Studentit në Korçë, Rama: Tarifa të reduktuara dhe akses falas në shërbime të ndryshme në qytet

Marrëveshja për Kartën e Studentit për Universitetin e Korçës u firmos nga ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë Korçë, Sotiraq Filo