Anbasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Bashkëbiseduam për agenda të përbashkëta në shumë fusha me interes reciprok.

Ambasadori Canaj merr pjesë në Ceremoninë e 16-vjetorit të Pavarësisë të Kosovës

Ceremonia u organizua nga Jetish Jashari, në cilësinë e Përfaqësuesit të Zyrës së Saj në Beograd.

Organizimi i aktiviteteve të përbashkëta, ambasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Aktivitete kulturore, artistike, tregtare, universitare, akademike dhe intensifikim i bashkëpunimit diplomatik