Ti je dhe do të mbetesh gjiganti i madh, i mirë!

Esse për babain tim, Sokratin, në 70-vjetorin e datëlindjes…

Fqinjësia, reciprocitet dhe përgjegjësi!

Fqinjësia është dëgjimi, mirëkuptimi, pranimi, ndihma, siguria, prania, lidhja dhe mbështetja.

Mirëmbrëma!

Nata vjen me një
“Mirëmbrëma”,
engjëjt sjellin përgjithmonë
zhdukjen e heshtur
të çmendimit,
ardhjen e orëve të para
të agimit!

Çfarë dobi ka ligji nëse nuk zbatohet?!

Nëse ju heshtni kur dikujt i shkelet e drejta duke mos e mbrojtur atë, keni humbur njerëzoren tuaj, në fakt njerëzorja është e panegociueshme të eliminohet!

Tregu imobiluar një hap pranë “noterizimit”

Administrator i licencuar nga Ministria e Drejtësisë për ndërmjetësimin e Pasurive të Paluajtshme

Minat me sahat që “flenë” poshtë pallateve!

Merrini seriozisht parkimet nëntokësore nëpër pallate, sepse janë më të rrezikshme se një tërmet.

Unë nxitoj të jetoj!

Koha që kemi ne dispozicion është e lirë, por nuk ka çmim.

Isidor Koti, eksploruesi i misterit poetik

Dr. Isidor Koti është autor i 16 librave në lëmin e poezisë, romanit, publicistikës dhe jetë në komunitet