“Stay” – Për ty po digjem, për ty po fikem!

Këngëtarja Irian Taraboshi rikthehet me këngën, “Stay”, shumë romantike, dhe që i kushtohet dashurisë.

“Si ke ndje, moj Zonja Shkodër?”, kënga himn e fushatës së jashtëzakonshme të Benet Becit

Një këngë e bukur, plot mesazhe “dashnie” për Shkodrën e kënduar mjeshtërisht dhe me një zë melodioz nga Irian Taraboshi