Gianni Palagonia: Grupet kriminale shqiptare ndër më të rrezikshmit në Europë

Ish-polici italian promovoi në Shkodër librin e tij të dytë “Në duart e askujt”.

Gianni Palagonia – “Shqiponja dhe oktapodi. Një polic italian me mision në Shqipëri”

Me gjuhë romanteske, Gianni Palagonia, tregon eksperiencën e tij profesionale me Interpol Albania