“Djali që më shërbeu ushqim, vdiq si kreu i Wagner”, George Bush për Prigozhin: U trondita

17 vite më parë, Prigozhin i shërbeu darkë ish-presidentit amerikan George Bush

32 vjet marrëdhënie të shkëlqyera diplomatike Shqipëri-SHBA

15 Marsi 1991 shënon rivendosjen e marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-SHBA, një ditë e rëndësishme për SHBA-të dhe Shqipërinë.