Realiteti i viteve 1944-1991 do të përfshihet në kurrikulat shkollore

Zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit, Nina Guga u takua me kryetaren e Autoritetit të Dosjeve, Gentiana Sula.

Ambasadorja zvicerane vizitë në AIDSSH: Brezat e ardhshëm të kenë qasje në informacion

Kreu i Zyrës së Komisionit Europian në Tiranë, Giulia Re dhe ambasadorja zvicerane, Ruth Huber, zhvilluan sot një takim në ambientet e Autoritetit të Dosjeve

Ambasadori gjerman Karl Bergner viziton Autoritetin e Dosjeve

Kryetarja e AIDSSH, Gentiana Sula: Autoriteti po punon intestivisht që të jetë një institucion kujtese,

Rivlerësimi i personaliteteve dhe kontributi në njohjen e së shkuarës

Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit dhe Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe nënshkruan sot, një marrëveshje bashkëpunimi

“Çmimi i Mirënjohjes UET” për kryetaren e Autoritetit të Dosjeve, Dr. Gentiana Sula

Ky çmim i akordohet për kontributin e saj në ndërtimin e një institucioni modern si AIDSSH

Gentiana Sula, “Zonja e Dosjeve” që theu tabunë e sekreteve të Sigurimit të Shtetit

Kur Gentiana Sula mori detyrën si kryetare e Autoritetit të Dosjeve, institucioni ekzistonte vetëm në letër

Ish-bashkëpunëtorët e Sigurimit, Kuvendi me katër nisma për lustracionin

Kuvendi i Shqipërisë dhe Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës diskutuan mbi lirinë e marrjes së informacionit

“Kur bota ish në gjumë”, përkujtohen poetët “Martirë të demokracisë“, Vilson Blloshmi dhe Genc Leka

Përkujtojmë poetët mësues Vilson Blloshmi dhe Genc Leka, përmes krijimtarisë së tyre letrare : “Kur bota ish në gjumë’’