Gonxhja: Asistencë ndërkombëtare për hartimin e ligjit për të drejtën e autorit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja priti sot në MEKI konsulentin ndërkombëtar Francesco Sciacchitano dhe Olga Allemann