“Fshatra digjitalë”, FAO synon fuqizimin e komuniteteve rurale në veri të vendit

Zona e Tropojës, Bajram Currit dhe fshatrat përreth po përqafojnë inovacionin digjital përmes Nismës së Fshatrave Digjitalë (Digital Villages Initiative) të FAO-s.

Marrëveshja me FAO-n, Denaj: 7.5 milionë dollarë për zgjidhje inovative në bujqësi

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj nënshkroi sot një marrëveshje kuadër me drejtuesin rajonal të FAO, Raimund Jehle.

FAO mbështet rritjen e aksesit në financim për fermerët

FAO në Shqipëri dhe Universiteti Bujqësor i Tiranës, kanë përfunduar me sukses sesionet e trajnimit të edukimit financiar për fermerët shqiptarë

FAO mbështet Parlamentin e 3-të Rural të Shqipërisë në fuqizimin e grave rurale

Parlamenti i 3-të Rural i Shqipërisë, i mbajtur nga data 11 deri më 13 tetor 2023, me temën “Jeta buron nga fshati” ,

Krifca në Samitin e OKB-së për Sistemet Ushqimore

Objektivi i samitit është të ofrojë modele drejt ndërtimit të sistemeve ushqimore më efikase