“Euronews”: Alpet Shqiptare mes 13 vendeve më të bukura për ski në Evropë

Nga Shqipëria në Poloni, Evropa ka një mori destinacionesh të përshtatshme për ski dhe për t’u eksploruar

Euronews: Shqipëria pret 10 milionë turistë këtë vit

Që nga Janari deri në Maj në Shqipëri kanë hyrë 2.4 milion turistë

Euronews: Përjetoni parajsën në parkun kombëtar të Vjosës

Franc Merkuri për Euronews: Përmet, shëtitje me kuaj dhe ushqime vendase

Euronews: Jetoni Mesdheun me çmime të ulëta në Rivierën Shqiptare

Televizioni i madh europian: Kjo parajsë e vogël është e përkryer për udhëtarët që kërkojnë aventura.

Euronews: Lumi Vjosa, “perla” e egër e Europës

Televizioni i madh europian: Shqipëria vendi i përzgjedhur evropian i gjelbër i muajit

Gjermanët depozitojnë mbi 50 mln euro ‘para të pista’

Banka qendrore e Gjermanisë deklaron se ka marrë më shumë se 50 milionë euro pas përmbytjeve vdekjeprurëse të korrikut.