Sako-Ucchielli: Durrësi numër të lartë të turistëve italianë gjatë sezonit turistik

Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako zhvilloi sot një takim me kryetarin e bashkisë së Vallefoglia të Italisë, Palmiro Ucchielli,

Rindërtimi, Sako: Kanë përfunduar 20 objekte arsimore në Durrës, 17 në proces

Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako, inspektoi punimet për rikonstruksionin dhe përforcimin e shkollës së mesme të bashkuar “Jusuf Hoti”

Rama, “Qytetar nderi” i Vaccarizzo Albanese në Kalabri

Kryeministri Rama u prit në një ceremoni të posaçme mireseardhje nga kryetari i Bashkisë Antonio Pomillo

Ambasada e Italisë: Përurohet monumenti në Durrës, “Udhëtimi i anijes Vlora – 30 vite më vonë”

Monumenti që u përurua sot në Durrës është i realizuar nga artistja Jasmine Pignatelli