Konstituohet në Komisionin e Ligjeve grupi i punës për ligjet me shumicë të cilësuar

Për Partinë Socialiste janë Klotilda Bushka, Damian Gjiknuri dhe Toni Gogu. Opozita u përfaqësua nga Oerd Bylykbashi, Dhurata Çupi dhe Erisa Xhixho.

Wisner takim me Bushkën e Çupin, në fokus Reforma në Drejtësi

I Ngarkuari me Punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner zhvilloi sot takime me drejtueset e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut.

Nikolla takon Presidenten e Asamblesë Parlamentare të OSBE, Cederfelt

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, e shoqëruar nga Kryetarja e Komisionit të Ligjeve Klotilda Bushka dhe Zëvendëskryetarja Dhurata Çupi, u takua me Presidenten e Asamblesë Parlamentare të OSBE, Margareta Cederfelt.

Bashkëpunim midis parlamenteve të Shqipërisë dhe Portugalisë

Diskutimet u fokusuan edhe në fuqizimin e autonomisë vendore dhe administratës publike cilësore