“Plein Air”, ekspozita e bukurive shqiptare!

12 piktorë. 48 peizazhe. Edicioni 9-të i “Plain Air” është e hapur nga 7-14 dhjetor në Muzeun Historik Kombëtar.

Mira Kuçuku pikturon alkiminë dhe magjinë në tym

Një ekspozitë në “Maison de l’Albanie” që duhet ta shikoni!

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.

Grafikat e bukura të Pano Kondos

Grafikat e Kondos paraqiten nëpërmjet formave e simbolikave filozofike, surrealiste dhe abstraksione ekspresive.

Grafikat e bukura të Pano Kondos

Linjat e pastra të vizatimit janë sekreti i krijimtarisë së vërtetë që sjellin vetiu formën e bukur.

“Pema e jetës” e Marjana Goxhabelliut

Trungu monumental, si këmbanorja e katedraleve, mban tinguj të shumtë vetrazhesh dhe në krye një palë brirë që hapen si krahë me majat e tyre tregues të mollëve.

Vangjo Vasili, artisti që përjetëson spektrin e dritës

Piktori Vangjo Vasili në ekspozitën e hapur në galerinë FAB paraqitet me 61 punime,

Arben Kristani, “filozofi” i peizazhit

Ekspozita e hapur në Vlorë, e konfirmoi Arben Kristanin si një artist të talentuar dhe cilësor

“Eliksiri i një ëndrre”, një ditë në ekspozitën erotike të Dastid Milukës

Një ekspozitë e artit modern, ku mbizotëron erotika dhe fantazia. Nudot e bukura të stilizuara

Kur fotografoja të madhin Bahri Beci!

I qetë i qeshur me një humor tipik shkodran, realizuam një cikël të bukur fotografik.