“Dimri i Librave” e shndërron në pranverë letërsie Panairin!

Bashkim Hoxha në krijimtarinë e tij shquhet për gjetje origjinale dhe këndvështrime interesante.

Libri si frymëmarrje!

Sa herë që takohem me Bashkim Hoxhën diskutojmë për librin e ri që ka nisur sepse libri për të është kënaqësi.

“Dimri i librave” dhe “pranvera letrare” e Bashkim Hoxhës

REPORTAZH nga promovimi i romanit të Bashkim Hoxhës “Dimri i Librave” te Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Romani “Dimri i librave” i shkrimtarit Bashkim Hoxha

Në rrethin e fundit të ferrit nuk është më tradhëtia, por zvjedhokracia e mediokritetit!

Kë duhet të lexojmë: librin apo internetin?

Mbi romanin “Dimri i librave” të Bashkim Hoxhës

Bashkim Hoxha diellon edhe në “Dimrin e Librave”

Mes romaneve të shumtë në jetëshkrimin e tij letrar, Bashkim Hoxha na prezantom me romanin “Dimri i librave”, një histori që e sheh gati si film, prej stilit të tij të patjetërsueshëm.

Zhuliana Jorganxhi, të banosh në mirënjohjen e njeriut…!

(Përsiatje mbi personalitetin artistik të poetes së mirënjohur të teksteve të këngës në RTSH, ZHULIANA JORGANXHI)

Historia e marrëzisë!

Pasionet tona janë motori që shtyn botën para. Ato na ndihmojnë të shijojmë jetën, castet e gëzimit!

Studiuesja e letërsisë, Cristiana Maria Hancu: Bashkim Hoxha i meriton “Duartrokitësit” rumunë!

Dashamirësia e përkthyesit rumun, Cristian Besleaga, ndaj letërsisë shqipe, solli bashkëpunimin e suksesshëm me shkrimtarin Bashkim Hoxha