Hasani: Austria, angazhim për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, u prit në një takim nga Ministri për Punët e Jashtme të Austrisë, Alexander Schallenberg.

Ekspozita ekspresioniste e mjeshtrit Vangjo Vasili

Vizita në ekspozitën personale të Vangjo Vasili, ishte një surprizë e bukur pergjatë pushimeve të mia në Shqipëri.

Begaj: Austria, partner ekonomik i rëndësishëm për Shqipërinë

Begaj dhe Van der Bellen, morën pjesë në Forumin Ekonomik të Biznesit Austriak

Van der Bellen: Shqipëria, progres të dukshëm drejt integrimit në BE!

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla pret presidentin federal të Austrisë, Alexander Van der Bellen

Nënshkruhet protokolli i bashkëpunimit ekonomik Shqipëri-Austri

Bashkëpunimi ekonomik mes Shqipërisë dhe Austrisë është rritur në vitet e fundit dhe ka potencial për tu forcuar akoma më shumë në vitet që vijnë.