Drejtuesit e Aleancës për Luginën, takim me ambasadorin Canaj

Drejtuesit e Aleancës për Luginën (AL), Armend Aliu dhe Ilir Sadriu, janë pritur në Beograd nga Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Serbi, Bardhyl Canaj.