OSBE takim me drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura

Prezenca e OSBE në Shqipëri priti në takim drejtuesen e Shërbimit të Monitorimit të Institucioneve të Pavarura Kuvendi i Shqipërisë, Alkida Llakaj dhe stafin e këtij shërbimi.