“Vanity Fair”: Dhjetë arsye pse duhet t’i kaloni pushimet në Tiranë!

Francesca Masotti e cilëson Tiranën, një qytet argëtues, të ri dhe me larmishmërinë gastronomike ndër më interesantet e Evropës Jugore.