“The Travel off Path”: Shqipëria mes pesë destinacioneve evropiane me tarifat më të lira

Shqipëria kohët e fundit ka fituar një interes të madh në skenën e turizmit ndërkombëtar falë kulturës së saj të pasur, rivierës mahnitëse dhe çmimeve të arsyeshme.