Ngjyrat e Shqipërisë

Ekspozita vetjake e piktorit Barjam Mato, “Ngjyrat e Shqipërisë”, në Galerinë e Arteve Vlorë (14-23 dhjetor 2023)

Monografia e piktorit Fatbardh Marku, një trilogji e bukur arti!

Fatbardh Marku prezantoi në Panairin e 26-të të Librit albumin e tij me vizatime dhe grafika 1972-2022 .