Margariti: Zbulohet në Durrës një mozaik i periudhës së hershme perandorake romake

Ky mozaik, i përbërë nga gurë ngjyrë blu të errët dhe të bardhë ku paraqiten figura gjeometrike dhe floreale, i përket fundit të shekullit I