Nën shenjën e djallit, sot tre datëlindje poetësh!

Migjeni, Pano Taçi, Dritëro Agolli

Migjeni lexohet dhe do të lexohet!

Vepra e Migjenit mbetet një akuzë, jo vetëm për vitet dhe shoqërinë që ai jetoi.